Bons resultats per als triatletes de l'Dénia Triatló al 'Trixàbia 2017'

27 de setembre de 2017 - 13: 04

Una bona representació de triatletes del Dénia Triatló van estar participant en el "Trixàbia Memorial Edu Monfort 2017" disputat a Xàbia.

La representació del club denier en la modalitat Olímpica va estar composta per Marc Bañuls que va entrar en el lloc 223 de la classificació general amb un temps total de 2: 21.16. José Vicente Moltó va aconseguir arribar a la meta en el lloc 281 amb un temps total de 2: 28.23.

En dones, Anna Gomis, va entrar en el lloc 50 de la general absoluta de dones amb un registre total de, 2: 32.54. Mentre que Sandra Rei va entrar en el lloc 60 de la classificació absoluta femenina, sent onzena en la seua categoria amb una marca de 2: 36.45.

modalitat Sprint

En la modalitat Sprint van ser quatre els representants del Dénia Triatló els que van participar. El millor de tots ells va ser Marcelo Moreno, Que va entrar en el lloc 25 amb un gran temps, ja que va entrar en meta amb un registre de 1: 09.20. Hylke Dijkstra va entrar en el lloc 58 amb una marca de 1: 14.59 i un lloc més enrere ho va fer, Gregory Duffern, amb un temps de 1: 15-03.

En dones, Ornella Bombaert va entrar en el lloc 16 de la general absoluta de dones amb una marca de 1: 24.56. Aquesta triatleta marc el millor temps en el segment de ciclisme i això li va permetre escalar posicions abans d'emprendre el segment de carrera a píe.

Tots ells van gaudir d'una gran prova que es desenvolupament amb total normalitat gràcies al bon treball que va dur a terme l'organització del Club Atletisme Llebeig Xàbia.