Bons resultats en la quarta jornada del 'Trofeu Federació' per als equips del Dénia Bàsquet

24 de maig de 2019 - 00: 02

Diferents equips del Dénia Bàsquet van disputar la quarta jornada del trofeu Federació, On els resultats obtinguts van ser positius. En la categoria aleví masculí tots els equips van saldar les seues trobades amb victòries. El Dénia 08 va vèncer al Verger en un ajustat partit per 41-39. Aquest mateix equip va vèncer al CB Joventut Xàbia per 74-40. Mentre que el Dénia 07 aclaparar al CB Teulada per 44-2. Aquest mateix equip es va imposar al Innova Mutxamel per 48-8.

En categoria cadet, ple de victòries per a les fèmines del Dénia 03, que van guanyar a Paidos Dénia per 21 a 62 i al Dénia 04 per 47 a 37. Els nois del Dénia 04 van derrotar amb molta claredat al CB Pego per 64 a 31.

Els equips júniors també van saldar els seus partit amb triomfs, les noies van derrotar al V-74 Villena per 44 a 54. Els nois van fer el mateix davant el CB Salesians a què van vèncer per 39 a 55.

Finalment, l'equip sènior masculí va vèncer el CB Pedreguer per 69 a 59. En un xoc on la mala defensa en el primer quart els va obligar a anar a remolc tot el partit davant un Pedreguer molt seriós i ficat en el partit. Després igualar el marcador en l'últim quart a força de defensa i ràpides transicions, els deniers van culminar la remuntada i van acabar sentenciant el partit.