Bons resultats dels equips de l'escola de Bàsquet de Dénia en la represa de les competicions

15 2021 abril - 02: 41

Aquest passat cap de setmana es van reprendre les competicions per als equips de l'escola de Bàsquet.

Aleví masculí nivell 3: DBC 10. 60-64 Pego

Va ser un partit molt igualat amb alternança en el domini de l'marcador al llarg de tot el partit. En els dos últims períodes les diferències es van estabilitzar en entre dos i quatre punts favorables a un o altre equip. En els dos últims minuts Pego va acusar menys els nervis i va acabar emportant-se la victòria d'un partit que és segur dels que valen per créixer i millorar a l'equip. Cal destacar el gran esforç dels xavals que cada dia juguen millor i sobretot transmeten ganes d'aprendre.

Aleví masculí nivell 2: Joventut Xàbia 37-53 DBC 09

Els deniers van iniciar molt bé el partit, amb molta intensitat en defensa i ràpides transicions. La passivitat en el rebot va fer que l'equip local es poguera agafar a el partit, impedint que es distanciés al marcador.

Tot i això, l'equip va treballar amb moltes ganes i va gaudir moltíssim a poder tornar a les pistes de joc després de tan prolongat aturada de les competicions.

Aleví masculí nivell 2: DBC 09. 33-43 Oliva

Bon partit dels nois de Hayzam Lluna i Carlos Vila, davant un rival que lluita per la segona plaça del grup de cara a la segona fase de la competició. La bona defensa deniera va condicionar molt a un rival que havia tancat acta en el partit d'anada i que va haver de treballar a l'màxim per derrotar a Joan Fuster.

La manca d'encert en el tir davant la tancada defensa dels valencians va impedir als de Dénia poder competir realment per la victòria, però malgrat ells, les sensacions van ser molt positives.

Infantil femení nivell 3: Tavernes 31-53 DBC 08

Una primera part amb una gran intensitat i dinamisme en atac ens va permetre marxar a la mitja part amb 15 punts d'avantatge.

A la segona part no es va poder mantindre l'alto el ritme de joc després de tants mesos allunyades de les pistes, i es va permetre que Tavernes jugués amb més facilitat, el que va equilibrar el resultat parcial dels quatre últims períodes. Va ser, sens dubte, un bon retorn a la lliga d'un equip en clara línia ascendent.

Infantil femení nivell 3: Bellreguard 39-35 DBC 08

Les noies de Bernat Sanz i Soufyane Sadoki tancaven la seua participació en la fase de nivells visitant a un dels equips que lideren el grup i que aspira a finalitzar la lliga classificat en primera posició. Era una oportunitat per a l'equip dianense molt motivant el tractar de vèncer a domicili i forçar un possible triple empat amb el tercer equip implicat, el Verger.

La trobada va estar molt igualat en tot moment. Tot i que la falta d'encert en moments clau, amb un poc de precipitació i alguna distracció en la defensa va impedir a les noies de Dénia emportar-se el partit.

Gran esforç de les noies, que jugaven el seu segon partit en dos dies i no van deixar de lluitar en cap moment. Sent un equip format íntegrament per jugadores de primer any, està clar que estem en el camí de gaudir moltíssim amb el bàsquet en les properes temporades.

Infantil femení nivell 2: Sant Blai 41-25 DBC 07

L'equip tornava a la competició contra el líder de la classificació, i tot i la derrota, van competir durant tot el partit. Les noies de Xavi Díaz no van abaixar els braços en cap moment. Van contindre amb un bon treball defensiu, però en atac es va notar la falta de rodatge i es van notar els nervis.

La lesió en el primer període de Melina per un cop fortuït, va fer que no poguera tornar a participar en la trobada i haurà de rebre posteriorment assistència mèdica. Per fortuna només necessitarà d'uns dies de descans per tornar a les pistes on l'esperaran les seues companyes amb els braços oberts.

L'equip tindrà l'oportunitat en els dos partits que li resten a aquesta primera fase de barallar amb Cap Mar per la segona plaça de grup.

Infantil masculí nivell 2: Ondara 61-25 DBC 08

Primer partit pels nois de Rubén Velázquez des de feia molt de temps per la interrupció de les competicions per la pandèmia, que sumat a la diferència física existent entre els dos equips va fer que el resultat acabés sent més voluminós de què podria haver estat.

Sense desmerèixer en absolut la superioritat de l'equip rival, la veritat és que els deniers van entrar en excés el ritme de competició fallant molts tirs fets. A més van recuperar moltes possessions però no van acabar de madurar en atac.

No obstant això, és un equip íntegrament de primer any i el que preocupa és que la feina s'està fent correctament. Els fruits d'aquest esforç arribaran segur en un espai de temps molt curt.

Cadet femení nivell 3: DBC 06. 45-05 Ifac Calp

Primer partit de les cadets de primer any des del passat mes de desembre, en el qual sobretot cal destacar les ganes de bàsquet que desprenien totes les jugadores. Davant d'un equip físicament superior, van saber estar molt actives en defensa i utilitzar el pas com a millor arma en atac.

Les jugadores van donar mostra tant de el gran pas endavant que han donat com a equip amb totes les lletres, com de l'augment de compromís amb aquest esport que vénen alimentant dia a dia aquesta temporada, amb especial esment als mesos d'aturada de les activitats en què seguir treballant amb notable disciplina.

Cadet femení nivell 3: Benidorm 44-55 DBC 06

L'equip de Ferran Garcia finalitzava la primera fase de la competició a Benidorm. Un partit que enfrontava als dos primers classificats de el grup, amb el handicap d'haver de remuntar els tres punts pels quals perdien en el partit d'anada a Joan Fuster.

Van saltar a pista amb excessiu respecte a les rivals i un tant insegures el que va provocar alguns errors en tirs sota cistella i en la transició defensa-atac.

Amb el pas dels minuts van anar guanyant seguretat i confiança, la qual cosa va fer que aparegués sobre la pista la seua millor versió com a equip, i així aconseguir distanciar-se en la segona part assegurant tant la victòria com l'average necessaris per acabar primeres de grup.

En la segona fase van competir en la categoria 1r zonal, un nivell òptim per a un equip com el dianense amb una plantilla formada íntegrament per jugadores de primer any, en què poden seguir creixent amb objectius de present i la vista posada en el futur.

Cadet femení nivell 2: Terralfas 53-57 DBC 05

Primer partit per a l'equip Cadet Femení de segon any des del seu últim compromís a finals del mes de desembre de 2020.

Tot i haver tingut algunes baixes en l'equip i dels problemes sorgits per completar el volum d'entrenaments programats, l'equip arribava a aquest important compromís amb totes les opcions per complir els objectius marcats a principi de temporada.

El partit com no podia ser d'una altra manera va estar ple d'imprecisions i molt travat pel nombre de faltes personals comeses fruit de la manca de ritme de competició.

Malgrat que van ser pràcticament tot el temps per davant en el marcador no van poder trencar el partit, el que els va conduir a patir en els últims compassos davant els intents de remuntada de les locals.

La setmana que disputaran els dos últims partits d'aquesta primera fase. Seran determinants per saber el campionat que hauran de disputar en la segona part de la temporada. A la mà està el pas a l'Campionat Preferent, és a dir estar entre els 32 millors equips de la Comunitat, però caldrà que tot el grup seguisca treballant unit per aconseguir aquest mèrit.

Cadet masculí nivell 3: DBC 06. 48-60 Benidorm

Els jugadors de Pascual Miralles tornaven a la competició rebent a un fort rival com Benidorm en Joan Fuster. Van començar un poc curts de concentració però aviat van entonar i van entrar en partit, posant-li les coses complicades als tercers classificats de el grup que mai es van distanciar per més de deu punts.

Bones sensacions i detalls molt positius entre uns jugadors que sens dubte estan millorant molt les seues prestacions.

Cadet masculí nivell 2: Ondara 50-35 DBC 05

Primer partit després de la represa de les competicions per als cadets de segon any entrenats per Pascual Miralles. Es va notar com no podia ser d'una altra manera la falta de to de competició tot i que les ganes van poder amb escreix amb la manca de preparació. Van començar el partit imposant-se en el primer parcial (10-12).

En el segon van permetre algunes cistelles fàcils i la seua defensa tancada els va donar fruit davant d'un mal dia el nostre en el tir exterior. Així es va arribar a la mitja part amb el partit igualat però ja amb avantatge local (23-18).

El parcial de el tercer quart va condicionar les possibilitats ja que Ondara va eixir amb força i va superar, marxant fins amb 18 punts d'avantatge en el marcador.

La reacció en l'últim període amb millora de nivell en defensa i més circulació de pilota en atac va permetre reprendre el pols comxicotetiu de la primera part però no va ser suficient per retallar la diferència guanyada pels locals.

Felicitar però a l'equip per ser capaç de reaccionar en els moments complicats.

Cadet masculí nivell 2: DBC 05. 74-50 Terralfas

Segon partit de l'any i de la setmana que comencen molt bé, encara que la falta encara de rodatge fa tindre alts i baixos en el rendiment el que l'equip rival va saber aprofitar per estar sempre en partit fins al descans (32-28).

En el tercer període, els cadets estan molt concentrats i amb el punt extra necessari d'intensitat per aconseguir realitzar bones defenses, que a el temps van generar molt de ritme ofensiu.

El parcial obtingut en aquest quart va sentenciar el partit i el treball que es va realitzar en l'últim va acabar consolidant una victòria que va saber a glòria i va venir a reforçar la nostra confiança.

Cadet masculí nivell 2: Benidorm 65-25 DBC 05

La visita a el camp de l'líder tancava una intensa setmana en què havíem de recuperar tres jornades ajornades per la crisi de l'coronavirus.

Els cadets van començar bé el partit competint correctament arribant igualats a l'equador del primer quart. Però aquí, els locals van posar una altra marxa i els va portar, als deniers, cometre errors i perdre massa pilotes com per aspirar a seguir inquietándoles.

Com en alguna altra ocasió el pitjor va ser que es van rendir i van deixar massa aviat de tractar de buscar solucions, el que només podia conduir a eixir de camp amb pitjors sensacions.

Això fa que aprenguin a treballar més units quan com en aquesta trobada el rival els superi.