Bona participació dels membres de Dénia Corre a la primera prova de Circuit Trail a la Marina

03 de desembre de 2020 - 10: 25

La cursa per muntanya Tres Tossals de Gata va tindre l'honor de ser la primera cursa de muntanya a la Marina Alta des de laparició del COVID-19. Amb un nou recorregut de 20 km, els corredors van gaudir d´un bon dia de muntanya malgrat el terreny fangós per les pluges dels dies anteriors.

Cal destacar la primera posició de Laurance Rastell en la categoria Màster i de Aida Pérez que va ser tercera sènior.

A més, a la localitat valenciana de Sumacàrcer també es va celebrar una cursa de muntanya. Allà va explicar el Dénia Corre amb la representació de Carlos Sánchez que va completar la distància de 20 km.