Bona actuació de Marcelo Moreno i Gregory Daffern al 'Triwhite Cup Alacant Olímpic'

18 de juliol de 2018 - 05: 47

Diumenge passat 15, es va celebrar la "TriWhite Cup Alacant 2018", Aquest cop a la platja del Postiguet. En aquest emblemàtic lloc de la capital alacantina més de 150 triatletes es van donar cita per participar en aquest prova pel que fa a la distància olímpica es refereix. Entre ells, Marcelo Moreno i Gregory Daffern, del Club Dénia Triatló.

A les vuit del matí es va donar la eixida a aquesta distància en la qual els participants van haver de recórrer un primer segment de natació de 1.500 metres, al que li va seguir 40 quilòmetres de traçat del segment ciclista i per finalitzar la prova, els 10 quilòmetres . de carrera a peu.

Va resultar una prova d'un alt nivell d'exigència física pel traçat del recorregut i per les altes temperatures del dia que va suposar un esforç afegit a l'hora de realitzar els segments. De fet significar que van prendre la eixida 163 triatletes i durant la prova hi va haver 28 retirats, per la qual cosa van aconseguir la meta un total de 135.

Els representants deniers van estar a un gran nivell, Marcelo Moreno va acabar en el lloc 41 de la classificació general, sent 27º de la seua categoria, amb un temps total de 2: 27.33. Per la seua banda, el seu company del Club Dénia Triatló, Gregory Daffern, va acabar en el lloc 77 de la classificació general, sent el 26º de la categoria de Veterans 1, amb un temps total de 2: 39.59.

El podi absolut d'aquesta prova va ser el següent, Benjamí Gutiérrez, del Club Triatló Cartagena, va ser el vencedor amb un temps total de 2: 09.03. La segona plaça va ser per al seu company d'equip, Francisco Pedrero, amb un registre de 2: 09.33 i el tercer lloc va ser per a, Ramón Alberto Navarro, el CD Triruner Pou, amb una marca de 2: 10.50.