Bon paper dels triatletes de l'EM Triatló-CA Baleària Dianium al 'Duatló de Gandia'

20 2017 abril - 06: 00

Als carrers de la platja de Gandia va tindre lloc el Duatló Escolar de Gandia, On hi va haver representació de triatletes de l'Escola Municipal de Triatló de Dénia, que està inclosa dins el Club Atletisme Baleària Dianium. La seua participació va ser molt bon aconseguint realitzar un bon paper.

En categoria cadet, Andrej Napalkov i Makar Borisov, que van demostrar que gaudir d'aquest bell esport és el més important. Makar, va acabar la carrera amb un temps de 44.15, en la posició 31º. El seu company, Andrej va entrar una posició per darrere, amb una marca de 45.15. Tots dos van haver de cobrir un primer segment de 2.500 metres a peu, un segon segment de bicicleta de 10.000 metres i un tercer de carrera a píe sobre un traçat de 1.250 metres.

Àmplia representació en categoria infantil

En categoria infantil van participar; Hugo Martínez, Alba Rodríguez, Mireia Contrí i Amelia García. La prova va ser molt dura, amb 2.000 metres de cursa a peu, 8 quilòmetres de ciclisme i 1.000 metres de cursa a píe.

El millor d'ells va ser, Hugo Martínez que va cobrir el recorregut amb un temps de 26.36, entrant en el lloc 10º. Amelia García va entrar en el lloc 12º de la classificació general, amb un registre de 30.00. Alba Rodríguez va acabar la prova en el lloc 19º, amb un temps de 31.31 i Mireia Contrí, va acabar en el lloc 20ª amb una marca de 31.55.

En la categoria benjamí, Stepan Kalyanov, va haver de recórrer, 500 metres de carrera peu, 2.000 metres de bicicleta i 250 metres de cursa a píe. Va entrar en el lloc 25º amb un registre de 8.29.