Bon paper de Glòria Medina i Ayda Parra en el 'Campionat d'Espanya BTT'

23 de juliol de 2018 - 12: 57

La localitat madrilenya de Moralzarzal a la zona nord de la capital d'Espanya, va acollir les proves pertanyents al "Campionat d'Espanya de BTT". Una modalitat ciclista que en els últims anys estan tenint un creixement important pel que fa a participants. El nivell d'aquesta cita amb els millors ciclistes nacionals de l'especialitat va ser molt alt.

A primera hora del matí es van anar donant les respectives sortides de totes les categories femenines. Per davant les ciclista van tindre un traçat de poc més de 5 quilòmetres que va transcórrer per una devesa en què es van trobar amb un parell de costes no massa pronunciades.

En la categoria d'Elit, Ayda Parra, de l'Multiesport-UCMontgó va entrar en meta en el lloc 16 amb un temps de 1: 37.01. La deniera que va partir en el grup del darrere va tindre molts problemes per poder remuntar la seua posició i va entrar amb cert sabor agredolç a 13: 46 de la guanyadora de la prova que va ser, Claudia Galícia que va mostrar el seu poder des del mateix inici de la cursa.

En la categoria de M30, Glòria Medina, de l'Multiesport-UCMontgó després de donar 3 voltes al mateix circuit, va acabar en el lloc 11ª de l'absoluta, sent 6ª de la categoria M30 B. El seu temps en meta va ser de 1: 04.30. La guanyadora en aquesta categoria M30 va ser Rocio Gamonal, precisament també va ser la millor en la M30B, amb un registre de 52: 20.