Brillant inici de temporada per al CFS Mar Dénia B que es va imposar per 10-3 a l'Ribeco Castalla

20 d'octubre de 2020 - 09: 50

Primera jornada de Primera Regional a aquesta nova temporada 2020/21 i debut de la lliga per al nou conjunt filial que va solucionar amb èxit.

El partit va començar amb els nervis normals davant una nova competició i amb dos equips llançats a l'atac però sense arribar a aconseguir el control de la pilota. A poc a poc va ser el conjunt local qui es feia amb el control de el joc i en el minut 7 arribava l'1-0 de mans d'Isaac. Dos minuts després era Julián qui executava una falta a la vora de l'àrea i posava el 2-0 al marcador.

El Mar Dénia portava el pes de el partit i gaudia de les millors ocasions, encara que el conjunt visitant arribava també a la porteria defensada per Jose Antonio.

Al minut 15 arribava el 3-0 obra de Salva Guerri. Fruit d'l'alt ritme de partit, i un poc de falta d'experiència, el quadre local es carregava de faltes i al minut 17 cometien la sisena falta i eren castigats amb un doble penal que suposava el 3-1, i dos minuts després arribava el 3-2 amb el qual s'arribava a la mitja part i que feia perdre el domini impost durant 15 minuts.

La segona part va ser diferent i els jugadors dirigits per Jaime Moreno van saltar a la pista amb la intenció de posar terra pel mig i en el minut 23, primer Salva Guerri (4-2) i seguidament Julián (5-2), tornaven a posar distància al marcador.

El quadre deniera prenia el control total de el partit i tot i que el conjunt visitant arribava amb algunes contres a la porteria defensada a la segona meitat per Xavi Mut, a poc a poc va anar incrementant-se el marcador amb els gols de Samuel en el min 26 (6-2 ), Isaac en el min 28 (7-2), Antonio al 33 i 35 (8-2 i 9-2). Al 37 arribava el 9-3, Salva Guerri anotava una preciosa xilena a passada de l'porter sobre la botzina que suposava el 10-3 definitiu amb el qual s'arribava a la fi de el partit.

La propera setmana el conjunt filial viatjarà fins a Alacant per enfrontar-se a l'CFS Akrasala Alacant B.