Ayda Parra va pujar a podi com a tercera fèmina a la 'Volta BTT La Marina'

11 d'octubre de 2018 - 05: 59

La ciclista, Ayda Parra, de l'Multiesport-UCMontgó, va aconseguir pujar al tercer calaix del podi, a la "Volta BTT La Marina 2018", Celebrada en dues etapes, una a Orba i l'altra a Xaló.

L'actuació de la deniera va ser destacada i després dels dos dies de competició va acompanyar a Ariadna Ródenas i Alicia Margalejo al podi. En aquesta mateixa cita destacar la cinquena plaça en la categoria Elit de Roberto Gómez. En M 50 la cinquena plaça de Inaki Garcia, mentre que Rubén Bequio després de patir una avaria en el segon dia de competició va poder acabar la Volta.

Medalla de plata per Robin Bramley-Moore

En la prova de "Enduro Funcup Fenasosa", El ciclista, Robin Bramley-Moore, del Multiesport-UCMontgó, va ser segon a la general de la categoria M30. Es va trobar còmode i va sumar una gran actuació.

García Pedrosa a Benferri

En altres de les proves celebrades, la "Carrera Social de Benferri", Hi va haver representació del Multiesport-UCMontgó, R. García Pedrosa va disputar aquesta prova enquadrada en el "VI Trofeu Sant Jeroni".

Marxa Ciutat de València

Una de les proves més nombroses de totes les que es van celebrar va ser la "Marxa Ciutat de València", en aquesta Juanjo Penádes va ser el representant del club de la comarca de la Marina Alta. Penàdes va finalitzar la marxa en un dels grups davanters, amb una velocitat mitjana de 37Km/h,

Vaig seguir va fregar el podi en Lènova

En la primera prova de la Challenge Comunitat Valenciana de Ciclocròs, Alejandro Seguí, va fregar el podi en la categoria M 40 on va acabar cinquè. En la categoria elit, Javier Almela acabo en el lloc 14º i en M 40, Jaume Canet va acabar al 35º.

Un altre gran resultat va ser l'obtingut per Jordi Gil que va ser segon en el "Duatló Cross Aspe". On va tindre per davant un exigent recorregut per la muntanya.