Austin Feltham i Neus Rams de el Club de Tennis Dénia guanyen el Circuit Mediterrani

12 2021 abril - 09: 30

Dos tennistes del Club de Dénia, Neus Rams i Austin Feltham, es van proclamar campions de la 2ª Fase d'el Circuit Mediterrani.

Ramos, per la seua banda, va ser campiona en categoria absoluta a l'jugar el partit al Club de Tennis Almoradí a l'guanyar a la final a Reis Oci per 6/1 i 6/4.

Per l'altre costat, el benjamí, Austin Feltham es va proclamar campió en la seua categoria al Club de Tennis Torrevieja a l'guanyar a la final a H. Fernández per 4/1 - 4/1.

Des del Club deniera destaquen que els dos jugadors porten dues fases consecutives portant-se el triomf en les seues respectives categories, d'un dels Circuits més importants de la nostra província.