Ascens a Primera Divisió de l'absolut femení del Club Tennis Dénia

01 d'octubre de 2019 - 09: 41

L'equip absolut femení, del Club Tennis Dénia va aconseguir el seu ascens a Primera Divisió, màxima categoria de tennis autonòmic, després de vèncer a l'equip del Campello.

Les noies deniers es van desplaçar diumenge fins al Campello, on van disputar la semifinal del Campionat de la Comunitat Valenciana per equips i en què a més van lluitar per un lloc a la màxima categoria.

Les components del Club Tennis Dénia s'ho van jugar tot en el dobles, aconseguint el punt decisiu per al nostre Club, després de guanyar Neus Rams i Sofia Colvée el seu partit de dobles al súper tie break per 10 a 8.

Mentrestant, l'equip de Veteranes + 45 es va desplaçar aquest diumenge a Gandia, on es jugaven la permanència a la màxima categoria. Les deniers van lluitar fins al final contra un fort equip, el Club de Tennis Gandia, encara que no van poder amb elles caient per 1 a 4. Tot i confirmar-se el descens a 2ª divisió, lluitaran la propera setmana pel 7º i 8º lloc en la classificació.