Apurats triomfs per a les noies sèniors i júniors de l'Dénia Bàsquet

26 de novembre de 2019 - 14: 44

L'última jornada disputada pels equips sèniors i júniors femenins del Dénia Bàsquet va ser bona, ja que els dos van aconseguir victòries molt ajustades encara que alhora merescudes.

L'equip sènior va visitar el pavelló Miquel Buigues de Xàbia on van guanyar per 3 punts, 60 a 63, després d'un partit que va ser molt igualat i alhora carregat d'emoció.

La primera part va ser dominada clarament per l'equip de Juan Luis Pérez a l'saber aturar els contraatacs del seu rival i tindre paciència contra la seua defensa estàtica, buscant sempre la millor opció. Això les va portar a arribar a la mitja part amb set punts d'avantatge, 29-36.

A la segona part, l'equip verd i negre va pujar el seu percentatge d'encert des del triple i la línia de tirs lliures el que va complicar molt les coses a les visitants. El marcador es va igualar i es va entrar en uns minuts finals carregats d'emoció.

Els últims minuts de la trobada van comptar amb mínims avantatges per a tots dos equips. Un triple fallat per les de casa a falta de sis segons els va donar un merescut i treballat triomf per les noies de l'Dénia Bàsquet, de què van ser part fonamental, quatre jugadores júniors, dues de les quals, Vera i Lucía, debutaven en categoria sènior.

Apurada victòria de les júniors davant el CB Ifach Calp

Ifach Calp només va poder comptar amb cinc jugadores per aquest partit, però va estar molt a prop de emportar-se la victòria. El primer quart va ser de domini local donant la sensació que les visitants no podrián oposar gran resistència amb tants minuts per disputar.

No obstant això després del descans, les de l'Penyal van començar a donar mostres que van venir disposades a presentar batalla fins al final i en l'arrencada de l'últim període van arribar a dominar per vuit punts al marcador (40-48).

Després d'un temps mort va arribar la reacció deniera aconseguint un parcial de 17-5 en quatre minuts que va portar el partit a un final ajustat que va acabar caient de la banda local.

Victòria important per consolidar la posició de l'equip al cap de la taula.