Ajustada i merescuda victòria del Dianense-Mena davant Ribeco Castalla (3-2)

31 d'octubre de 2019 - 10: 44

El CFS Dianense- Rte. Mena sènior va aconseguir la primera victòria en lliga després de vèncer per 3-2 a Ribeco Castalla. Els jugadors que dirigeix ​​José Luis Mengual van realitzar un gran partit davant un pavelló ple d'aficionats.

Els deniers es van avançar amb un gol de Pal·las. Més tard, Pedro va ampliar l'avantatge amb un gol de doble penal. Quan tot semblava indicar que anava a arribar al descans amb 2-0, els visitants van aconseguir reduir distàncies amb un gol de doble penal.

A la represa, el partit va seguir estant molt igualat i tots dos equips van assetjar la porteria rival amb perill. Els de Castalla van aconseguir l'empat després d'una bona jugada. Però els locals no van abaixar els braços i es van bolcar a la recerca dels seus primers tres punts.

A falta de 16 segons per al final, Ferrando aconseguia el tercer.

Després d'aquest gol, dos jugadors visitants van ser expulsats per protestar i els de Castalla van haver de quedar amb tres jugadors. Al final del temps reglamentari es va arribar amb un marcador de 3 a 2 i tres punts d'or per als sèniors.

Aquesta setmana, el conjunt de la Marina Alta visitarà la pista del Joventut d'Elx, un dels equips que es troben a la zona alta de la taula.

Les noies no van poder frenar el Ribeco Castalla

Les noies del CFS Dianense Dprint van caure derrotades per 2-3 davant Ribeco Castalla. El partit, que es va disputar al pavelló Joan Fuster, Va estar igualat i va poder caure de costat de qualsevol dels dos equips.

Les visitants es van avançar i van marxar al descans amb avantatge d'un tant. A la represa, de nou les noies del Ribeco Castalla van aconseguir perforar la porteria de Ruth. Això no va fer que les de Manolo Català baixessin els braços i es van reposar amb dos gols de Ainara.

Les deniers podien haver-se posat per davant en el marcador si el xut de Miryam no s'hagués estavellat al pal. Però amb el partit obert i amb ocasions a les dues porteries, van ser les visitants les que es van endur el gat a l'aigua amb un gol que va condemnar les denieres a una altra derrota.