Angela Moltó medalla de bronze en el Provincial absolut en els 400 metres

05 de febrer de 2020 - 12: 27

L'atletisme deniera seguix donant bons fruits a manera de resultats, ja que la jove promesa Angela Moltó va aconseguir la medalla de bronze en el Campionat Provincial Absolut que es va celebrar a la pista d'atletisme de La Nucia.

Angela Moltó va participar en la prova dels 400 metres llisos, una prova que va estar controlada per Paula Coves, atleta pertanyent a l'Joventut Atlètica Elx que va resultar la vencedora amb una marca de 1.00.01. Més lluita hi va haver per la segona plaça que definitivament va anar a parar a mans de Maria Aragó, de l'CA Silla, amb un registre de 1.03.34. La medalla de bronze va ser per a l'atleta de el Club Atletisme Baleària Dianium, que va acabar amb una marca de 1.03.90. A destacar també l'actuació de la xabiera Zoe Grimalt, de l'CA Llebeig Xàbia, Que va ser quarta amb un temps de 1.04.69.

L'entrenador d'Angela Moltó, Marc Bañuls, que va acabar molt content amb la carrera que havia realitzat el seu deixeble.

Bona actuació de Moha Rida i Víctor Fernández a Sagunt

Els atletes de CA Baleària Dianium Moha Rida i Víctor Fernández van estar participant en el XXIX Campionat d'Espanya de Mitja Marató. Les sensacions de tots dos van ser molt positives.

Moha Rida va acabar en el lloc 62 de la classificació absoluta, sent el 19 en la categoria M35, amb una marca d'1: 11.31. Aquest atleta va passar els 10 km en un parcial de 32:11 a un ritme previst. Aquest esforç ho va pagar després i al quilòmetre 14 es va veure obligat a descendir seu ritme

Per la seua banda, Víctor Fernández va acabar la prova amb un temps de 1.17.50, sent vuitè en la seua categoria M50, el que demostra l'enorme qualitat que atresora aquest esportesta.