Andrea Rodó finalista de la segona fase del Circuit Alacantí

15 de novembre de 2017 - 04: 00

La jove tennista, Andrea Rodó, Ve de jugar la final de la segona fase del circuit Alacantí en la categoria cadet. La deniera va caure a la final disputada al Club Tennis Torrevella, davant Lina Nikolova per 3 / 6, 7 / 5 i 6 / 1.

La representant del Club Tennis Dénia abans d'arribar a la fina va vèncer en primera ronda a Ane Forcada per 6 / 1 i 6 / 2. Posteriorment va derrotar a Paula Garrote per 6 / 1 i 6 / 3. En semifinals es va veure les cares contra el cap de sèrie número 4 del torneig, Paula López a la qual va guanyar per un doble 6 / 2.

Andrea Redondo afrontarà la tercera fase que es jugarà del 18 al 26 de novembre, buscarà la seua classificació per disputar el Màster d'aquest Circuit que serà a les pistes del Club Tennis Montemar d'Alacant del 6 al 10 de desembre.