Andrea Redondo finalista a Carlet en el 'Circuit Marca Joves Promeses 2018'

03 2018 abril - 12: 38

La tennista deniera, Andrea Rodó, Va ser finalista en la quarta prova del Circuit Marca Joves Promeses 2018, Que es va disputar a les instal·lacions del Club Tennis Carlet. Rodó no va poder frenar a la final el millor joc del seu rival, Anne Mintegi qui es va imposar a la deniers per un clar marcador de 6-0 i 6-1. Mintegi amb un joc potent i gairebé sense errors no deixo que Andrea Redondo poguera entrar en el partit.

El pas de Rodó abans d'arribar a la final en aquest torneig va ser el següent. Va eliminar en primera ronda a Julieta Honrubia per 6-2 i 6-2. En els vuitens de final va deixar fora a Elena Pesudo per 6-1 i 6-0. En l'eliminatòria de quarts va derrotar a Lidia González per 6-3 i 6-3. A la semifinal va imposar el seu millor joc davant Esther Romero a la qual va derrotar en un dur partit per, 7-5 i 6-4.

El torneig de Carlet és el més veterà de categoria cadet de quants se celebren a Espanya i Andrea Redondo va aconseguir arribar a la final, de manera que la jugadora es va mostrar molt satisfeta per l'èxit obtingut.

A la final masculina, Pablo Masjuan va poder amb Pau Archiles per 6-4, 4-6 i 6-1. Ningú fins ara ha aconseguit repetir títol en el circuit 2018 encara que amb aquest resultat els dos campions, que van puntuar en la prova inicial del circuit a Madrid, passaran al grup de cap del circuit. Els líders jugaran al final del calendari regular de quinze cites, el Masters Final a la Ciutat de la Raqueta de Madrid.