Andrea Fernández i Amparo Dolader van triomfar al 'Autonòmic Universitari de Triatló'

19 2018 abril - 07: 49

Es va disputar a Gandia el Campionat Autonòmic Universitari de Triatló, Una competició de Triatló Sprint individual que determina amb la suma dels dos millors temps masculins i femenins la classificació final per equips d'entre les universitats participants de la Comunitat Valenciana.

les deniers Andrea Fernández i Amparo Dolader van participar amb l'equip de la Universitat d'Alacant sent els seus temps determinants per a l'obtenció del primer lloc per part de l'equip de la universitat alacantina.

En la prova femenina Andrea Fernández va ser subcampiona, va arribar en segona posició amb un temps de 1: 12.38 després de Noelia Juan, actual campiona autonòmica que cursa estudis a la Universitat Politècnica de València i que va realitzar un temps 1: 10.53. Per la seua banda Amparo Dolader va arribar a meta en la posició 13 amb un registre de 1: 24.07.

Els dos membres de l'equip masculí de la Universitat d'Alacant van arribar en primera i segona posició i amb els temps d'Andrea i Amparo van aconseguir el títol de campions autonòmics universitaris a l'equip de la Universitat d'Alacant. La segona posició va ser per a la Universitat Politècnica de València i la tercera per la Universitat de València.

Andrea Fernández està sortint d'una lesió de fascitis plantar al peu esquerre que li ha impedit córrer i competir. Ddespués de gairebé un any torna a fer una prova de triatló i està preparant el Campionat d'Espanya Universitari que se celebrarà a Màlaga el proper 29 d'Abril al que arribo amb molta moral després d'aquest gran resultat.