Andrea Fernández i Amparo Dolader medalles de bronze en el Nacional Universitari de Triatló

04 de maig de 2018 - 07: 30

Diumenge passat es va disputar a Màlaga el Campionat d'Espanya Universitari de Triatló, Una competició de Triatló Sprint Individual que determina amb la suma dels dos millors temps masculins i femenins la classificació final per equips d'entre les universitats participants de tot Espanya.

Amb algunes baixes importants en la prova femenina com les olímpiques, Carolina Routier, accidentada i Miriam Casillas components de l'equip UCAM de Múrcia, les deniers Andrea Fernández i Amparo Dolader van participar amb l'equip de la Universitat d'Alacant obtenint el tercer lloc que els va donar la medalla de bronze a la universitat alacantina.

En la prova femenina Andrea Fernández va ser sisena de la general després del seu fallit intent d'arribar al grup de cap de bicicleta format després de la eixida de natació.

La deniera va realitzar una gran prova amb un temps total de 1: 02.59 i va ser el tercer millor parcial de cursa a píe amb 18.41., El que li va permetre remuntar una posició en aquest segment. Es va proclamar campiona, Noelia Juan, actual campiona autonòmica universitària per la Universitat Politècnica de València, que va realitzar un temps 1: .00.19', per la seua banda Amparo Dolader va arribar a meta en la posició 37 a 1: 16.17.

Els seus companys d'universitat van ser segons i tercers

Els dos membres de l'equip masculí de la Universitat d'Alacant van arribar en segona i tercera posició i amb els temps d'Andrea i Amparo van donar el tercer lloc del podi universitari a l'equip de la Universitat d'Alacant. La primera posició va ser per a la Universitat Catòlica de Sant Antoni UCAM Múrcia i la segona per la Universitat de Saragossa.

Andrea Fernández participarà el proper 12 de maig al Triatló de Fuentealamo Múrcia prova de gran prestigi classificatòria per al Campionat d'Espanya de distància Olímpica a celebrar a Corunya el 1 i 2 de setembre, on les 12 primeres places obtindran el accés directe a aquesta prova.