Alejandro Seguí va ser tercer Màster 40 en el 'Volcat d'Igualada'

04 2018 abril - 06: 57

El ciclista, Alejandro Seguí, de l'equip Multiesport-UCMontgó va acabar en la tercera plaça en la categoria Màster 40 de la prestigiosa prova per etapes, "Volcat", Que durant tres jornades es va disputar a la localitat catalana d'Igualada.

En aquesta prova per etapes una de les més antigues de quantes es fan a Europa va atorgar punts UCI en la categoria XCS S2 el que va provocar que hi hagués una alta participació sent un punt de trobades de ciclistes d'elit internacional.

La prova de BTT durant els tres dies que va durar va recórrer els singulars paratges de la Catalunya Central, va travessar per varietat de paisatges i territoris que van fer gaudir tant a corredors com als seus acompanyants i al públic, gràcies a l'esplendor dels racons que van travessar.

Vaig seguir va ser cinquè en la 1ª Etapa

A la primera de les etapes celebrades amb un traçat de 60 quilòmetres amb desnivell positiu de 1.500 metres, Alejandro Seguí, va acabar quart de la categoria Màster 40, amb un temps de 2: 56.55. Vaig seguir va fer la carrera junt al seu company de club, Roberto Gómez que va entrar en meta amb el mateix temps.

Els seus companys d'equip, Rubén Bequio va ocupar el lloc 333 de la general amb un temps de 3: 31.54. Glòria Medina, en fèmines M30 va acabar en el vuitè lloc amb un registre de 4: 28.02.

Vaig seguir va ser segon en la 2ª Etapa

Les coses van millorar per a Alejandro Seguí en la segona etapa amb un traçat total de 80 quilòmetres amb un desnivell positiu de 2.100 metres on va acabar segon, a Màster 40, amb un temps de 3: 44.54. Va entrar en meta a 5.48 del triomfador, Alejo Moya.

Rubén Bequio va entrar en el lloc 89 de la categoria Màster 30 amb un temps de 4: 33.20 i Glòria Medina va ser setena en M30 amb un registre de 5: 57.07.

Vaig seguir cinquè en l'última etapa

El corredor de l'equip Multiesport-UCMontgó va assegurar la seua presència al podi com a tercer de la categoria Màster 40 en acabar en la cinquena plaça la tercera etapa. Els ciclistes van afrontar un traçat de 40 quilòmetres amb 1.100 de desnivell positiu.

Alejandro Segui va acabar cinquè de la seua categoria amb un temps de 1: 47.18. Mentre que Rubén Bequio va entrar en el lloc 88 de categoria Màster 30 amb un registre de 2: 09.16. Glòria Medina va ser sisena en Fèmines M30 amb un temps de 2: 44.46.

classificació Final

Després de tres curses disputada l'actuació dels ciclistes de l'equip Multiesport-UCMontgó, va ser extraordinària. Alejandro Seguí va pujar al podi com a tercer a Màster 40, Rubén Bequio va acabar al lloc 82 de Màster 30 i Gloria Medina va ser sisena en dones M30. Per equips el conjunt de la Marina Alta va ocupar el lloc quinzè.