A l'Dénia Bàsquet se li va escapar el partit en un mal primer quart davant el Villena (68-63)

22 de novembre de 2012 - 00: 01

Un primer quart dels deniers amb molt poc encert ofensiu (22-07), va ser la clau perquè el Villena es portés a triomf final per 68 a 63. El Dénia va concedir al bon equip local una diferència massa important com perquè el partit es desenvolupés dins de les vies que s'havien treballat durant la setmana.

No obstant això els deniers no van caure en l'estat d'ansietat que per la seua joventut hauria estat previsible sinó que van saber serrar les dents en defensa. aconseguint equilibrar el parcial del segon quart (19-17).
Van aconseguir tallar la sagnia assolida pels de Villena i sobretot entrar al partit tot i que el marcador assenyalés en acabar el segon quart una important diferència (41-24).

La remuntada va començar després del descans. Una eixida forta del Dénia Basquet amb molta concentració en ambdues parts del camp va fer que el marcador es comencés a estrènyer entre els dos conjunts. Al minut 26 els deniers van aconseguir baixar primera vegada dels deu punts (48-39). Un avantatge que arribo a ser sol sis (49-43) en el minut 29, abans que un parcial de 5-0 per als locals deixés tancat el tercer període amb onze punts favorables als de casa (54-43).

Però el Dénia ja era al partit. A falta de tres minuts per al final la diferència va ser de tan sols dos punts (61-59) i la pressió passava a la banqueta local que no donava crèdit al que passava a la pista.

Les faltes personals i el cansament dels visitants, unit a la qualitat i veterania del V74 ser tanmateix l'últim obstacle que va trobar Dénia Bàsquet per alçar-se amb un triomf que els de casa van segellar des del tir lliure. Al final del xoc es va arribar amb victòria per al Villera per 68 a 63.

Lluita per un rebot en el partit V74-Dénia Bàsquet.