A l'CFS Mar Dénia li va valer la primera meitat per doblegar l'I García Sta Coloma (4-2)

25 de febrer de 2020 - 13: 15

A l'CFS Mar Dénia li va valer la primera meitat per doblegar el Indústries García Santa Coloma per 4 a 2 en un partit en el que va sobrar el segon període atès que tot just van haver situacions clares de gol en cap de les dues porteries.

Sabedors tots dos conjunts de la importància dels tres punts, donada la situació a la classificació general, van saltar a la pista concentrats i, després d'uns minuts de tempteig, no van trigar a arribar les primeres ocasions. El conjunt denier va tractar d'aconseguir el control i la possessió de la pilota, mentre el quadre català, amb un conjunt més jove, exercia una forta pressió per tota la pista i llançava ràpids contraatacs.

Al minut 7 va arribar el 1-0 després d'una bona incursió d'Omar que va batre per baix a l'porter visitant. Es va obrir el marcador i semblava que els deniers tenien el partit controlat, però un cop més, dos minuts després en una badada després d'un servei de córner, arribava el 1-1 que tornava la igualtat a el marcador.

El Mar Dénia portava el control de el partit però sense la fluïdesa habitual del seu joc. Al minut 13, Nico va marcar el 2-1 després d'una bona jugada col·lectiva. Els nois de Jordi Durán van tornar a agafar avantatge i tenien la possessió de la pilota, però la falta de precisió deslluïa el partit, mentre els catalans, amb un joc més directe, van posar a prova la porteria defensada per Sergi.

A falta d'un minut per al descans, arribava la clau de el partit amb dos espurnes de qualitat de Curro que van suposar el 3-1 i el 4-1 amb què es va arribar a la mitja part de el partit. Dos gols importantíssims que atorgaven un matalàs tranquil·litzant de cara a la segona part.

Segona part per l'oblit, on el quadre català va posar una marxa més i només amb arpa i major desgast físic va ser tancant a el quadre denier en la seua àrea sense que encertés en cap moment a llevar-se la pressió. Els atacs van ser continus i, llevat comptats contraatacs, la pilota va viure a l'àrea local.

Quan restaven encara 14 minuts per al final, el tècnic visitant va posar en pista porter jugador per donar-li un punt més a la pressió. El Mar Dénia es va defensar, però sense trobar solució a un setge continu que a més els carregava de faltes i així en el minut 32 la parella arbitral va castigar amb un doble penal als deniers. El llançador català va enviar l'esfèrica fora de el marc defensat per Sergi.

Restaven 8 minuts i davant d'un pavelló amb la pitjor entrada de la temporada, donat els múltiples actes festers del dia, el partit es va fer etern. El quadre denier no va aconseguir despullar-se de l'assetjament visitant i amb moltes imprecisions va defensar el joc de cinc sense aconseguir arrabassar cap pilota en els atacs. En l'últim minut de partit arribava el 4-2 després d'un tir exterior que va pegar a Curro batent a un sorprès Sergi.

Victòria important que trenca la ratxa negativa de l'CFS Mar Dénia i que esperem canviï l'estat i la dinàmica de la plantilla. Aquesta setmana, el CFS Mar Dénia viatjarà fins a la localitat de Martorell (Barcelona) on jugarà dissabte a les 20 hores davant el Sala 5 Martorell.