Aitor Cabezas i Maxine McKinnon van ser els triomfadors de la Mitja Marató de Dénia

01 2015 abril - 00: 00

El calpí Aitor Cabezas i la britànica establerta a Orba, Maxine McKinnon van ser els vencedors de la "XII Mitja Marató Ciutat de Dénia". La prova organitzada perfectament pel Club Atletisme Baleària Dianium va congregar un miler d'atletes que van gaudir d'una gran carrera.

Eixida de la cursa

Aitor Caps va cobrir el recorregut de 21-097 metres en un temps de 1: 14: 40., El segon classificat va ser Vicente Palonés i el tercer va ser Sergi Soler. En dones la primera va ser Maxine McKinnon amb un temps de 1: 25: 32, la segona va ser Nicole Zucchini i la tercera va ser Encarna Cardona.

En la prova de la Cambra de Marató que va tindre un recorregut de 10.548 metres, el primer en creuar la línia de meta va ser Juan José Seguí amb una marca de 37 minuts i 6 segons. La segona plaça va ser per a Youssef Ahatach i el tercer va ser, Carlos Cabrera. En dones la primera va ser la deniera, Mayca Sala amb una marca de 44 minuts i 57 segons. La segona va ser Ana Melenchón i la tercera classificada va ser Jessica Cerdà.

Miguel Ángel Martínez va ser el millor del Gin Running Tonic Club

Fidels a la seua cita amb les proves d'atletisme popular els membres del Gin Running Tonic Club van participar en la cursa deniera. Cal destacar el gran moment de forma que travessa, Miguel Ángel Martínez que va ser el millor d'aquest grup, entrant en meta en la setena plaça de la categoria sènior amb una marca de 01: 27: 21.

Miguel Ángel Martínez

Cinc minuts després va entrar en meta David Ribes qui va ser un altre dels destacats junt a Pablo Vera que va realitzar un temps de 01: 35: 04. Un poc més enrere va entrar Carles Balaguer amb una marca de 01: 36: 44.

Hi va haver atletes que es van prendre la prova com un pla més d'entrenament i es van dedicar a rodar. Van fer tota la cursa junts i van entrar junts a meta amb el mateix temps; Enrique Mayans, Joan Sapena, Víctor Bahamonde y Carlos Grimalt. Un poc més enrere van entrar Emilio Ronda i Víctor Arregui.

En la prova de Quart, els representants van ser, Javier Ivars que va fer un temps de 55: 12, Àngel Morera amb una marca de 01: 01: 00 i Yoani Álvarez amb un temps de 01: 05: 02.