Aina Fornés, campiona autonòmica absoluta de proves combinades

17 de gener de 2019 - 11: 36

Aina Fornés, Integrant del Club Atletisme Baleària Dianium, s'ha proclamat campiona autonòmica absoluta de proves combinades, en aconseguir una puntuació de 3.097. Les seues marques van ser, en 60 metres tanques, 9.20; en el salt d'alçada seu millor salt va ser de 1.46; en llançament de pes, va llançar 7.56; en salt de longitud seu millor salt va ser de 4,99 i en la prova dels 800 metres va fer una marca de 2.27,59.

Després de la atleta deniera va quedar Aitana López, de l'CA Platges de Castelló, amb una puntuació de 2.483, que va aconseguir ser la millor en la categoria Sub 23. El tercer lloc absolut va ser per a Ariana Gómez, de el Club Atletisme Vila-real, amb 2.457 punts.

El medaller de la competició va estar liderat pel CE Colivenc, club que ha obtingut dues medalles d'or i una de bronze. El Club Atletisme Platges de Castelló va aconseguir una d'or i dues de plata.

També cal esmentar el primer lloc obtingut per Joan Pérez Pons en els 60 metres llisos, fent una marca de 7,17. El seu company del Club Atletisme Baleària Dianium Dani Cano va ser segon en la prova dels 800 metres llisos amb una marca de 1: 58.42.