Aïda Pérez, vencedora absoluta de la 'Saltamarrades'

08 de març de 2019 - 00: 45

L'atleta Aïda Pérez, del Club Atletisme Baleària Dianium, va aconseguir el triomf en la categoria absoluta femenina de la tradicional prova de muntanya coneguda com la "em> Saltamarrades, celebra a Santa Maria d'Olot. Una cursa de muntanya que es pot fer en les modalitats de 5 km, 10 Km i 21 km.

La corredora va optar per prendre part en la prova dels 21 quilòmetres amb els quals va tindre a més un 900 desnivell positiu acumulat. Ella va ser la primera dona a creuar sota l'arc de meta, amb un temps de 2: 06.14.

D'altra banda, els atletes del CA Baleària Dianium, José Miguel Navarro i Marc Bañuls, van estar participant en la V Mamuca, Un marató de muntanya que es va realitzar a Carrícola.

Els participants van prendre la eixida a les 7: 30 hores per iniciar la prova que es va desenvolupar per Benicadell, amb un recorregut de 42 quilòmetres i un desnivell positiu de 2.200 metres.

Durant el traçat, els atletes van haver de suportar una forta calor, alguna cosa inusual en el mes de febrer. José Miguel Navarro va acabar la prova amb una marca de 5: 03.43, mentre que el temps de Marc Bañuls va ser de 5: 19.45.