Aida Pérez va ser segona absoluta a la 'XV Mitja Marató Serra d'Oltà'

19 de desembre de 2019 - 22: 25

A la clàssica cursa de muntanya, la XV Mitja Marató Serra d'Oltà, Que es va celebrar a la vila
de Calp, l'atleta, Aida Pérez, De l'Dénia Corre, va ser segona en la classificació absoluta de dones. Sumant uns punts que li permeten seguir liderant el Circuit Trail a la Marina Alta.

Després de recórrer els 21 quilòmetres de la prova, la deniera va entrar en meta amb un temps de 2: 12.42. Abans que ella, un altre membre de l'Dénia Corre, Javi Llopis, va passar per meta amb una marca de 2: 06.25/2. Una altra il·lustre veterana, Encarna Cardona, va entrar en un temps de 24.54: 2. Per la seua banda, Laurence Rastell va ser tercera en Màster amb una marca de 30.14: 2, José Francisco García Santacreu va arribar a meta en 44.39: 2 i José Lozano Moya va aconseguir parar el crono en 44.40: XNUMX.

En una altra cursa de muntanya, concretament a la Vall Bellcaire d'Empordà, Pol Rodríguez, de l'Dénia Corre, va ser el vencedor absolut a l'acabar el recorregut de 22 quilòmetres amb una marca d'1: 43.55.

Dins el Circuit la Safor-Valldigna es va disputar la Cursa a Real de Gandia, amb un recorregut pla de 8 quilòmetres, en què 9 atletes de l'Dénia Corre van estar participant. Els seus resultats en aquesta prova van ser els següents:

Vicente López Ferreres, 29.34, Carlos Sánchez Sau 30.09, Raúl Fornali Agulles 30.38, José Miguel Navarro Rafet 31.59, Martí Sifré Pont 33.01, Jordan Escortell Mahiques 37.41, Rubén Ribes García 38.04, Pedro Fornali Agulles 40.29 i Vicente Llobell Prieto 47.50.