Aida Pérez, de Dénia Corre, guanyar la prova de Montpius Skyrace a Vielha

21 de juliol de 2021 - 11: 13

Dissabte passat, 17 de juliol ,, l'atleta de l'Dénia Corre, Aida Pérez, Va ser la millor a l'guanyar la prova de Montpius Skyrace que va tindre lloc a Vielha. Aida va completar la prova de 24 quilòmetres amb un temps de 3:04:54. la Montpius Skyrace corona abril pics de més de 4 metres, amb impressionants crestes, per després baixar a Vielha de nou. El pic de l'Montpius de 2.000 metres marca el punt més alt de la cursa i compta amb 2.270 metres de desnivell positiu.

D'altra banda, els atletes de Dénia Corre també van estar representant a el club en diverses curses per muntanya. El cap de setmana de l'9 a l'11 de juliol es van celebrar diverses proves a la Vall d'Aran by UTMB en què van participar Moha Rida i José Miguel Gómez. Moha ho va fer en la prova Sky Baqueira Beret, a una distància de 15 quilòmetres i va realitzar un temps de 1:31:10 i Gómez va córrer en la prova Camins d'Her de 105 quilòmetres que va acabar amb un temps de 17:35:20.

D'altra banda, a Oliva es va fer la primera edició d'un trail solidari. Amb un recorregut de 12 quilòmetres van representar a el club denier, Carlos Sánchez parant el crono en 01:04:35 i Martí Sifré amb un temps de 01:20:06.