Ahatach i Moya guanyadors de la VIII Cursa de l'Tortell a Dénia

07 de gener de 2020 - 12: 03

Els atletes Youssef Ahatach i Cristina Moya van ser els guanyadors absoluts de la VIII Cursa de l'Tortell a Dénia. La prova organitzada pel Club Rem Marina de Dénia i que compta amb el màxim suport de Marina de Dénia va constituir un rècord pel que fa a participació, sent un èxit rotund el afegir una carrera amb mascotes.

Ahatach va entrar com a vencedor per l'arc de meta amb un temps de 15.55. La lluita va estar per la segona plaça on a la fin Eugeni Rulevski, amb un parcial de 16.22, va superar a l'lituà Andrejus Dolgovas que va entrar amb un temps de 16.28.

En dones la participació va ser molt elevada i totes van posar tot per fer una bona carrera. A la primera volta Cristian Moya, de el Club Atletisme Publidom, malgrat la seua disfressa d'heroïna de col·locar al capdavant de la prova. Una posició que ja no va abandonar entrant a meta com la millor amb un registre de 21.00.

La segona plaça va ser per a Pilar Pérez, de el Club Atletisme Cametes Pedreguer, que va acabar la carrera en 21.15. La tercera plaça va ser per a la veterana de l'Dénia Corre Mayca Sala, Que va realitzar un temps de 21.50.

3r Cristian Monzó

També hi va haver tortells per als clubs més nombrosos, el Dénia Corre i el Club Atletisme Llebeig Xàbia, així com per a les millors disfresses, que van guanyar un grup vestit de superherois, l'arbre de nadal i el Capità Amèrica.

Assenyalar la perfecta organització duta a terme pel Club Rem Marina de Dénia que veu com aquesta primera cursa de l'any va creixent i es va consolidant com una cursa en què a la gent li agrada participar.