Adrián Hadri i Mayca Sala van ser els millors en la II Cursa Solidària a favor de CEE Raquel Payà

13 2015 abril - 00: 01

L'atleta Adrián Hadri, pertanyent al CA Franc Beneyto Runners va ser el primer a creuar la línia de meta i cobrir els 7. 000 metres del recorregut de la II Cursa Solidària a favor de CEE. Raquel Payá. El seu temps en meta va ser de 23 minuts i 4 segons. En aquesta prova de caràcter benèfic van prendre part un total de 600 persones entre corredors i caminants.

Eixida II Solidària a favor de Raquel Payà

Des dels primers metres, Hadri va marcar un ritme que només va poder seguir el jove atleta, Vicente Arbona, el CA Baleària Dianium. Aquests dos atletes es van mantindre al capdavant de la cursa. Després del primer pas per meta, les posicions no van canviar, però uns metres després Hadri va realitzar un canvi de ritme que Arbona no va poder aguantar, realitzant el de l'Beneyto Runners els últims quilòmetres molt destacat del seu perseguidor.

Arbona va saber aguantar la segona plaça i va entrar a 22 segons del vencedor per davant de Carlos Hereu que va realitzar una marca de 23 minuts i 52 segons.

En dones va començar manant Anne Sophie Gauter que va ser la primera a passar per la línia de meta en el primer pas. Molt a prop d'ella, Mayca Sala controlant al seu rival per donar el cop de destral final. La veterana deniera va saber atacar en el moment just i arribar la primera a meta amb un temps de 28 minuts i 25 segons. La segona plaça va ser per Anne Sophie Gauter a 21 segon i la tercera plaça va ser per a Ana Alberola amb un registre de 29 minuts i 44 segons.

Mayca Sala costat d'Anne Sophie Gautier i Núria Moya

A destacar el gran ambient que hi va haver durant el desenvolupament de tota la carrera on els atletes van aprofitar molts d'ells, per rodar en pla entrenament i els caminants van gaudir d'un bell passeig pels carrers del nucli urbà. L'organització a càrrec de denia.com y javea.com va lliurar un bon nombre de regals als participants a l'acabo de la cursa.

3º Antonio Massanet 24: 19

Des d'aquí agrair a tots els participants el seu suport a la prova així com als membres de la Policia Local, Protecció Civil ia l'Assemblea de Creu Roja Dénia així com a tots els voluntaris que van fer que la cursa es disputés sense cap tipus d'incident. A l'ajuntament de Dénia per les facilitats donades per poder organitzar la prova.