Adelino Moll i Alicia Margalejo van aconseguir dos segons llocs a Benavente

04 2013 abril - 00: 00

Els ciclistes, Adelino Moll i Alicia Margalejo van aconseguir dos segons llocs en una prova celebrada a Benavente (Zamora). Va ser en el XIII Trofeu BTT La Veguilla, tercera prova puntuable per a l'Open de Castella i Lleó BTT-XC (Classe H inscrita al calendari de la Reial Federació Espanyola ± onada de Ciclisme), organitzada pel Club BiciMontaà ± a Lopenta de Benavente .

El guanyador de la prova reina va ser el Elit José Antonio De Segòvia Ampolla (Supermercats Froiz). L'avilès va emprar 1 hora, 14 minuts i 21 segons per completar 6 voltes al circuit. La segona plaça va ser per a Adelino Moll Mut (Portal de la Marina - Xabia 's Bike), a tan sols 28 segons. El ciclista de Sagra es troba en un gran estat de forma i va lluitar tota la cursa de tu a tu amb el segovià. El tercer classificat va ser Alejandro Carrión Herranz (Molero Bikes Team), a 3 minuts i 50 segons del vencedor.

I en Fà © mines, Sara García Inclán (Iberobike â € "Boamorte) va ser la vencedora, amb un temps de 49 minuts i 11 segons, seguida d'Alicia Margalejo Blasco (Portal de la Marina â €" Xabiaâ € ™ s Bike ) i lucaa Rojas Mejias (Molero Bikes Team).

Alicia Margalejo de l'Equip Portal de la Marina.