Adelino Moll del Portal de la Marina va ser sisè en el BTT d'Elx

07 de febrer de 2013 - 00: 01

El ciclista, Adelino Moll pertanyent a l'equip Portal de la Marina-Xabia`s Bike acabo ocupant el sisè lloc de la classificació en la categoria reina, en el Trofeu BTT celebrat a Elx. Adelino, malgrat que en l'inici de la prova va tindre males sensacions, després es va recuperar, realitzant una gran última part de la cursa.

El vencedor va ser David Valero Serrano (Vicma Bike Team). El corredor de Basa (Granada) va emprar 1 hora, 20 minuts i 37 segons per completar cinc voltes al circuit.

La prova, organitzada pel Club Ciclista Bike Aventura Elx, es va desenvolupar sobre un circuit ràpid, sec, trencacames i de conducció.
Va haver-hi un matí assolellat però amb molt de vent i temperatures força fresques. Nombrosa afluència de públic i corredors.
Per la seua banda, Saoro Moll va obtindre un meritori novè lloc en una prova amb diversos corredors de nivell provinents d'altres províncies espanyoles.

En Màster-30, el representant de l'equip comarcal, David de la Vall va acabar al lloc 23 i el seu company, Dani Cepa, tot i patir un fort refredat, va demostrar ser un corredor comxicotetiu i amb un gran esperit de superació, aconseguint acabar en 42ª posició.

En Fèmines va guanyar Estela Belda Lozano (Bike Aventura Elx) amb un temps de 1 hora, 9 minuts i 09 segons. La comarcal, Alícia Margalejo Blasco va ser setena.

En Cadets, victòria per a Antonio Manuel Martínez Romero (Vicma Bike Team). En el seu debut a l'Open, Tomás Miralles Sendra (Portal de la Marina - Xabia 's Bike) va ser sisè.

En categoria Promeses va guanyar Raúl Mira Bonastre. Andreu Aibar Pastor, Lli Ballester Alcázar i Daniel Cepa Server (Portal de la Marina - Xabia 's Bike) van ser sisè, setè i desè respectivament. per equips el conjunt de la comarca acabo en el segon lloc.