Infausta jornada per als infantils del Dénia Bàsquet

11 2019 abril - 00: 51

Els diferents equips de categoria infantil del Dénia Bàsquet van tindre una jornada totalment nefasta ja que van caure derrotats en els seus partits de Lliga.

L'infantil de 2ª Zonal va patir dues derrotes, un davant el UPB Gandia per 49 a 51 i una altra davant el CB Pedreguer per 73 a 42.

Davant el conjunt gandià van jugar a un bon nivell. Són dos equips molt parells que van plantejar un partit clarament ofensiu. Es van veure bons detalls d'alguns jugadors que posseeixen un gran talent que encara han de canalitzar. En els moments claus de la trobada va fallar la concentració en el conjunt denier, i això els va evitar sumar una nova victòria.

Davant l'equip de Pedreguer, els deniers van començar el xoc molt adormits, amb por al rival. Això va provocar massa pèrdues de pilota no forçades i mala elecció a l'hora de realitzar l'atac.

L'equip, malgrat la seua millora en la segona part, no va poder reduir les diferències encara que es va venir amb un millor sabor de boca. El joc col·lectiu va millorar molt i això va ser el més valorat pel tècnic.

Mentrestant, l'equip Infantil de 1ª Zonal va perdre davant el CB Ondara per 48 a 32. Els deniers van saltar a la pista molt concentrats, el que els va portar a guanyar el primer parcial. Però un embús anotador va permetre que els d'Ondara marquessin un parcial de 24 a 3, que va provocar un tomb al marcador.

A la segona part un joc més dinàmic en atac va permetre als deniers competir i anotar molt millor arribant a guanyar els dos últims períodes però sense opció ja d'arribar als locals que van fer un bon partit.

Tampoc li van anar millor les coses a l'infantil femení Preferent, que va perdre en la seua visita a L'Alfàs del Pi davant el CB Terralfás per 66 a 45. Les jugadores deniers van rendir a un bon nivell, encara que això no es reflecteixi en el marcador.

En els dos partits anteriors contra aquest mateix rival els van tancar marcador fàcilment mentre que en aquesta ocasió van aconseguir un meritori resultat al descans al qual vam arribar amb només sis punts de desavantatge.

Sens dubte un gran partit que ha d'omplir de confiança a aquest grup de noies per afrontar l'última jornada i el proper Trofeu Federació amb el qual tancarem la temporada.

L'única alegria d'aquesta categoria va arribar amb la victòria de les infantils de 2ª Zonal que van vèncer amb rotunditat al CB Genovés per 57 a 16. Les locals van aconseguir una nova victòria en saber imposar el seu ritme de joc des del principi, el que els va permetre distanciar-se en el marcador. Bon partit amb un notable joc col·lectiu i molta lluita sobre la pista, cosa que va permetre un joc dinàmic en el conjunt deniera.